afftabi
نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

موضوع: آش دندونی(دیشلیق )

  1. Top | #1


    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    عنوان کاربر
    مدیریت کل سایت
    محل سکونت
    ZanJaN
    نوشته ها
    12,014
    می پسندم
    3,981
    مورد پسند : 5,039 بار در 2,747 پست
    حالت من : Bitafavot
    میزان امتیاز
    1429

    آش دندونی(دیشلیق )

    سمه که وقتی بچه اولین دندونش رو در میاره براش آش دندونی درست میکنند، تو تبریز به جای آش دندونی خوراکی مقوی وبسیار خوشمزه درست میکنند که اصطلاحا" بهش میگن " دیشلیق "




    مواد لازم


    گندم: یک کیلو
    نخود آبگوشتی : نیم کیلو
    شیر : یک لیتر
    مغز گردو: نیم کیلو
    خلال پسته: نصف لیوان
    خلال بادام: نصف لیوان
    کشمش پلوئی: نیم کیلو
    پیازداغ : مقداری
    کره یا روغن حیوانی: 300 گرم







    طرزتهیه
    گندم رو بشورید و سه روز خیس کنید تو این مدت چند باری آبش رو عوض کنید تا زمانی که آبش تقریبا بی رنگ بشه بعد از سه روز، یه روز هم بزارید با شیر خیس بخوره بعدش شیر رو بریزید دور ( البته من میریزم تو خاک باغچه !) بعد گندم رو بزارید بپزه تا حسابی لعاب بندازه ( نباید آبکی بشه ) نخود رو که قبلا پختید بهش اضافه کنید بزارید بجوشه وخوب لعابدار بشه کره رو اضافه کنید و ازرو گاز بردارید ، کشمش رو ازچند ساعت قبل خیس کنید وبه موادتون اضافه کنید ( درصورت تمایل میتونید کشمش رو کمی تفت بدید )تو ظرف مورد نظر بکشید و روش رو با مغزها ئی که تو ممواد لازم نوشته شده و پیاز داغ بپوشونید، خیلی خوشمزه و مقویه امیدوارم بپزید و خوشتون بیاد .
    بعضی ها این خوراک رو آبکی درست میکنند که تقریبا مثل آش میشه ، بستگی به سلیقه هرخونواده داره ...
    تشکر کنندگان : Mohammad
    [برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید]
    [برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید]

  2. # ADS
    دیده شوید، موفق شوید
    تاریخ عضویت
    -
    محل سکونت
    -
    نوشته ها
    -

    تبلیغات شما
     

  3. Top | #2


    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    عنوان کاربر
    کاربر مفید
    محل سکونت
    وطنم
    نوشته ها
    433
    می پسندم
    42
    مورد پسند : 152 بار در 103 پست
    حالت من : Ghafelgir
    میزان امتیاز
    121

    پیش فرض آش دندونی

    آش دندونی




    مواد لازم :

    گندم پوست كنده 1 لیوان
    نخود 1 لیوان
    لوبیا سفید 1 لیوان
    عدس 1 لیوان
    ماش 1 لیوان
    پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری
    آب گوشت به مقدار لازم
    نمك به مقدار لازم


    طرز تهیه:

    تمام حبوبات را چند ساعتی خیس می كنیم تا كمی نرم شوند و نفخ آنها گرفته شود.
    سپس تمام حبوبات را به همراه گندم در قابلمه ریخته و می گذاریم بپزد.
    پس از اینكه حبوبات کمی نرم شد، آب گوشت را اضافه كرده و می گذاریم تا حبوبات بپزد و خوب لعاب بیاندازد.
    باید مرتب هم بزنیم تا آش ته نگیرد و گندم كاملا نرم شود و لعاب بیاندازد.
    وقتی آش خوب لعاب دار شد، یك قاشق پیاز داغ و نمك را اضافه می کنیم. باید نیم ساعت دیگر آش بپزد. در آخر آش را در ظرف می ریزیم و با بقیه پیاز داغ روی آن را تزئین كرده و سرو می كنیم.

  4. Top | #3


    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    عنوان کاربر
    مدیر ارشد
    محل سکونت
    تو قلب معدود کسایی که دوسم دارن....
    نوشته ها
    4,483
    می پسندم
    4,928
    مورد پسند : 4,346 بار در 1,631 پست
    حالت من : Ghamgin
    میزان امتیاز
    571

    پیش فرض پاسخ : آش دندونی(دیشلیق )

    تاپیک ها ادغام شدند


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
صنایع فلزی صانع
Responsive Design
تماس با مدیریت سایت : 09357816755