سلام وقتتون بخیر دوستان همون طور که در جریان هستید ; چند سالی هست که انجمن بسته شده و البته با گسترش فضای مجازی و اَپ هایی مثل اینستاگرام و ... بهانه ای شد برای دور موندن ازین فضایی(انجمن تاپ فروم) که شاید خیلی هامون هنوزم انگار دلمون هست که حضور داشته باشیم هرچند که خیلی بزرگ شدیم و قطعا یه سری دغدغه ها و دلمشغولی هایی برامون ایجاد شده و اینجا هم اون حس و حال قبل رو نداره ولی خب همین چند دقیقه یا چند ساعتی که همه On میشیم با فاصله زمانی زیاد میتونیم یکم این بازه زمانی رو کوتاه تر کنیم و اینطوری پخش و پلا On نشیم مثلا با هم قرار بذاریم که یک روز خاص یک ساعت خاص همه با هم انلاین شیم و هردفعه یه سری تاپیک های سرگرمی و بحث و گفت و گو راه بندازیم شاید بتونیم اون حس و حال رو با هم برگردونیم به خاطر همین من یه نظر سنجی راه انداختم که اول نظر شما رو بپرسم اگر موافق بودید; که خب بعدا راجع به روز و زمان با هم تصمیم می گیریم اگر هم که مخالف هستین ; یعنی اکتفا کردین به همین گل هایی که واسه یاد بود به پروفایل دوستانتون میفرستین ممنون از دلی (@AftabGardoon ) که یه امیدواری خیلی کوچیک بهم داد و مرسی از سینا ( @Ali ) که همونقدرم بهم امیدواری نداد امیدوارم شروع کننده ی اتفاق خوبی باشه این تاپیک حتما نظرتون رو اعلام کنید
من نمیدونم واقعا که میتونم تو یه ساعت خاص بیام یا نه... هم به دلیل اختلاف زمانی هم مشغله زیاد... ولی به نظر پیشنهاد جالبیه
گزینه "وقت ندارم خیلی ممنون" نداشتید که منم اولین رای خیر رو دادم خخخ ایده خوبیه اما من واقعا فرصت نمیکنم سر ساعت مشخص باشم به علت مشغله کاری و یه عدد فندق کوچولوی شیطون و بدخواب
سلام مهسا جون ایده و پیشنهادت قشنگه و میشه عملیش کرد منم موافقم باهاش فقط شاید خودم نتونم سر اون تایم مشخص آنلاین بشم من باید تایمایی بیام که وروجکم خواب باشه و خودم کاری نداشته باشم. که معمولا تایم ۱۱-۱۲شب به بعده اگه باشم و بتونم حتما تو تایم انتخابیتون آنلاین میشم
مرسی مهربون ممنون حصین اقا مرسی که کلا هسی بله کاملا متوجه هسم یه جوری مشخص میکنیم که بهترین تایم ممکن بشه اخی فندقتون رو خدا حفظ کنه همینکه نظر دادین ممنون نمیشه همش بله باشه که سلام تارا جان بله این چند وقت فهمیدم شما کی میای امیدوارم بهترین تایم و انتخاب کنیم که شما هم باشی