1. مهمان گرامی، لطفا جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو ثبت نام کنید.

دسرهای میوه ای

شروع موضوع توسط para3to ‏15/10/11 در انجمن سایر خوراکی ها

  1. آفلاین

    para3to ارسال کننده برتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17/5/11
    ارسال ها:
    38,553
    تشکر شده:
    36,624
    امتیاز دستاورد:
    113
    شغل:
    preceptor
    محل سکونت:
    هرجا با روحیم سازگارباشـــــــ ه
    دسر آناناس

    کمپوت آناناس حلقه ای : 8-10 عدد
    تخم مرغ : 3 عدد
    کره : 4/1 پیمانه
    پودر قند 1 و 4/1 پیمانه
    اسانس آناناس : 2قطره
    پودر ژلاتین : 2 قاشق سوپخوری
    آب کمپوت آناناس : 1 و 2/1 پیمانه
    خامه شیرین شده : 1 و 2/1 پیمانه


    طرز تهیه :

    کمپوت آناناس را از آب آناناس جدا کرده در صافی قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود .
    زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید .
    کره / پودر قند / زرده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا کرم مانند شود .
    اسانس آناناس را اضافه کنید .
    پودر ژلاتین را داخل آب آناناس ریخته روی بخار آب قرار دهید تا ذرات ژلاتین حل شود .
    محلول آب اناناس و ژلاتین را به کره و پودر قند اضافه کرده و بگذارین بیرون از یخچال نیمه گرم شود .
    سفیده های تخم مرغ زا بزنید تا سفت شود .
    خامه را بزنید تا فرم بگیرد .
    سفیده و خامه فرم گرفته را باهم مخلوط کرده به مواد دسر اضافه کرده با همزن بزنید تا مخلوط صاف و یکدست شود .
    در آخر آناناس های خرد شده را به دسر اضافه کرده مخلوط کنید .
    مواد دسر را داخل قالب بریزید و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید .
     
  2. آفلاین

    para3to ارسال کننده برتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17/5/11
    ارسال ها:
    38,553
    تشکر شده:
    36,624
    امتیاز دستاورد:
    113
    شغل:
    preceptor
    محل سکونت:
    هرجا با روحیم سازگارباشـــــــ ه
    پاسخ : دسرهای میوه ای

    دسر طالبي 1

    مواد لازم:

    طالبي
    2 عدد متوسط

    ژله زرد (آناناس)
    1 بسته

    ژله قرمز
    1 بسته

    آب ولرم
    2 ليوان سرخالي

    آب سرد
    2 ليوان سرخالي


    طرز تهيه:

    2 عدد طالبي را خوب مي­شوئيم و سر آن را مي­زنيم. داخل آن را خالي مي­كنيم و تخمهايش را بيرون مي­ريزيم.

    در هر طالبي يك پودر ژله آماده شده مي­ريزيم و داخل يخچال قرار مي­دهيم. بعد از سفت شدن ژله­ها، طالبي­ها رابيرون آورده و هر كدام را به هشت قسمت تقسيم كرده و برش مي­زنيم بطوري­كه قسمت ته طالبي بريده نشود و مانند گل شكفته شوند ضمناً و مي­توانيم لابلاي آن برشها را با خامه تزئين كنيم.
     
  3. آفلاین

    para3to ارسال کننده برتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17/5/11
    ارسال ها:
    38,553
    تشکر شده:
    36,624
    امتیاز دستاورد:
    113
    شغل:
    preceptor
    محل سکونت:
    هرجا با روحیم سازگارباشـــــــ ه
    پاسخ : دسرهای میوه ای

    دسر طالبي 2

    مواد لازم:

    طالبي بزرگ
    1 عدد

    كمپوت گيلاس
    1 قوطي

    پودر ژله (قرمز)
    1 بسته

    آبگرم
    1 ليوان سرخالي


    طرز تهيه:

    طالبي را شسته داخل آن را از تخمها خالي مي­كنيم. با يك ليوان آب كمپوت گيلاس و يك ليوان آب ولرم با پودر ژله مخلوط كرده و دانه كمپوتهـــاي گيلاس را هم اضافه كرده در داخل طالبــي مي­ريزيم و مي­گذاريم داخل يخچال تا ژله داخل طالبي بسته شود و بيرون آورده بصورت دليم بريده و در يك ديس كنار هم قرار مي دهيم.

    توجه:

    البته اين ژله را هم در 2 يا 3 مرحله مي­ريزيم تا تمام دانه­هاي كمپوت يكجا جمع نشوند و در تمام طالبي پخش شوند. بايد در هر مرحله يكبار در يخچال گذاشته و دانه گيلاس و ژله را روي ژله قبلي بريزيم.
     
  4. آفلاین

    para3to ارسال کننده برتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17/5/11
    ارسال ها:
    38,553
    تشکر شده:
    36,624
    امتیاز دستاورد:
    113
    شغل:
    preceptor
    محل سکونت:
    هرجا با روحیم سازگارباشـــــــ ه
    پاسخ : دسرهای میوه ای

    دسر گرم گلابي
    گلابي 2 عدد
    خمير هزارلا حدود 40 سانت در 30 سانت(بستگي به اندازه گلابي داره)
    شكر 3 قاشق سوپ خوري و اب 2 قاشق سوپ خوري
    سس وانيلي
    گلابي ها را پوست گرفته و از وسط نصف كرده به طوري كه چوب سر گلابي روي نصف كلابي بمادند(براي زيبايي)
    تخم وسط گلابي را خارج كرده. شكر و اب را درون ظرفي ريخته روي حرارت ميگذاريم تا كمي اب بشه و حباب ايجاد بشه و بعد گلابيهارا داخل اين سربت گذاشته حدود 7 تا 10 دقيقه زمان كافي ميباشد تا كمي مزه داره بشه.نبايد خيلي كاراملي بشه
    توي اين زمان چند باري هم زير رو كرده تا همه جاش مزه دار بشه. بعد برداشته و روي تخته كار به صورت باريك بريده اما از سر نبايد جدا بشه يعني از بالاي گلابي ها 3 انت فاصله ميگذاربيم و بعد باريك ميبريم
    خمير هزار لا رو به شكل گلابي بزرگ بزش داده و گلابي را با كفگير وسط خمير ميگذاريمو توي سيني فر كاغذ انداخته ميگذاريم و توي فر از قبل گرم شده 200 درجه به مدتي كه خمي كمي روش تغيير رنگ بده ميگذاريم
    توي اين فاصله كه خمير توي فر هست يه سس وانيلي هم براي روش درست ميكنيم
    سس رو كنارش ميگذاريم يا اينگه زير شيريني ريخته
    يعني اول سس را توي بشقاب ريخته و بعد شيريني را روش ميگذاريم و بعد با كمي پسته خرد شده تزئين ميكنيم
    از باقيمانده شربت ته ظرف ميشه روي گلابيهاي برش دادن ريخته و بعد توي فر گذاشت
    اگر از گلابيها از هم جدا شد نگران نباشيد توي مزه اش تغييري نميكنه
    اگر سر گلابي كنده شد دوباره براي مدل بزاريد روش اشكالي نداره
     
  5. آفلاین

    para3to ارسال کننده برتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17/5/11
    ارسال ها:
    38,553
    تشکر شده:
    36,624
    امتیاز دستاورد:
    113
    شغل:
    preceptor
    محل سکونت:
    هرجا با روحیم سازگارباشـــــــ ه
    پاسخ : دسرهای میوه ای

    كدو حلوايي، دسري خوشمزه


    آشپزي- مريم رشدي:
    فصل پاييز با كدو حلوايي همراه است. اين محصول كه ظاهر و رنگ و لعاب خوبي دارد، براي پخت بسياري از دسرها و همچنين غذاها مورد استفاده قرار مي‌گيرد.
    اين دسر نيز از جمله اينهاست. آن را پخته و نوش جان كنيد.

    مواد لازم:

    - كدو حلوايي متوسط، يك عدد

    - كره، 100 گرم

    - شكر، يك پيمانه

    - خامه، 100 گرم

    - گردوي آسياب شده، 100 گرم

    طرز تهيه:

    ابتدا كدو حلوايي را بشوييد و با چاقو نصف كنيد. سپس تخم داخل هر نيمه را خالي كرده و فضاي داخل آن را خوب تميز كنيد. حالا هر كدام از نيمه‌ها را با چاقو پوست كنده و به قطعات كوچك برش دهيد.

    پيش از انجام مرحله بعد، فر اجاق گاز را روشن و آن را روي 180 درجه سانتي‌گراد تنظيم كنيد تا گرم شود.

    سپس كره را به قطعات مساوي برش داده و دو قطعه از آنها را در يك ظرف پيركس – كه پيش از اين آماده كرده بوديد – قرار دهيد. سپس سطح آنها را با قطعات كدو بپوشانيد.

    حالا روي كدوها مقداري شكر پاشيده و پس از آن، قطعه ديگري از كره را روي كدوهاي شكري بگذاريد و مجددا لايه ديگري از كدو را روي آن بچينيد و سپس مقداري شكر بپاشيد.

    اين مراحل را به همين صورت تا زماني تكرار كنيد كه مواد شامل كره، شكر و كدو تمام بشود، سپس پيركس را در طبقه وسط فر – كه از قبل گرم شده است – قرار دهيد و بگذاريد به مدت يك تا يك ساعت و نيم بپزد.

    پس از پختن كدو، ظرف را از داخل فر خارج كنيد و ابتدا خامه و سپس گردوي آسياب شده را روي آن بريزد.

    با توجه به اينكه اين دسر را گرم ميل مي‌كنند، آن را در زمان لازم از فر بيرون آورده و از مهمانان‌تان پذيرايي كنيد.
     
  6. آفلاین

    para3to ارسال کننده برتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17/5/11
    ارسال ها:
    38,553
    تشکر شده:
    36,624
    امتیاز دستاورد:
    113
    شغل:
    preceptor
    محل سکونت:
    هرجا با روحیم سازگارباشـــــــ ه
    پاسخ : دسرهای میوه ای

    من اینجادستور یک دسر طالبی ساده و بسیار عالی و خوشمزه رو می دم که کسی اینجا نیاورده من اینو امتحان کردم عالی شد شما هم حتما امتحانش کنید(حیف عکس ندارم)
    مواد لازم :

    دسر طالبی
    آب 1/2 پيمانه
    شكر 1/2 پيمانه
    وانيل شكري 1/4 قاشق چايخوري
    پودر ژلاتين 1/2 - 1 قاشق سوپخوري
    آب طالبي 3 پيمانه
    خامه 1 پيمانه

    طرز تهيه :

    آب را با پودر ژلاتين مخلوط كرده روي بخار آب قرار دهيد . تا ژلاتين در آب حل شود . شكر را با آب طالبي مخلوط كرده ، روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شكر در آب طالبي حل شود . سپس محلول ژلاتين را به آن اضافه نموده و ار زوي حرارت برداشته ، وانيل را به آن اضافه كرده ، بگذاريد تا كمي خنك شود بعد با همزن برقي هم بزنيد . خامه را با همزن برقي هم بزنيد تا جاي پره هاي همزن روي خامه باقي بماند سپس به مواد بالا اضافه كنيد . مجدداَ با همزن برقي هم بزنيد، تا صاف و يكدست شود . برشهاي كوچكي از طالبي ته قالب مورد نظر چيده سپس كرم را روي آن بريزيد وبمدت بيست و چهار ساعت در يخچال بگذاريد ، وقتي كرم خودش را گرفت ظرف را يك لحظه در آب گرم قرار دهيد و بلافاصله در ظرف مورد نظر برگردانيد.
     
  7. آفلاین

    para3to ارسال کننده برتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17/5/11
    ارسال ها:
    38,553
    تشکر شده:
    36,624
    امتیاز دستاورد:
    113
    شغل:
    preceptor
    محل سکونت:
    هرجا با روحیم سازگارباشـــــــ ه
    پاسخ : دسرهای میوه ای

    کرم آناناس
    مواد لازم :

    زرده تخم مرغ : 3 عدد
    شیر : 3 لیوان
    شکر :200 گرم
    خامه شیرین قنادی :200 گرم
    پودر ژلاتین : 5/2 قاشق سوپخوری
    وانیل : نوک قاشق چایخوری
    کمپوت آناناس : 1 قوطی متوسط
    کره : 60 گرم


    طرز تهیه :

    ابتدا شیر و میزاریم تا بجوشه بعد زرده تخم مرغ + وانیل + کره + شکر و با همزن خوب میزنیم تا سفید و کشدار شود / این مخلوط و به شیر در حال جوش اضافه کرده سریع و به مدت 3/4 دقیقه مخلوط میکنیم ( این جوری مشکل تخم مرغ خام و نداریم ) / پودر ژلایتن و با آب کمپوت آناناس مخلوط کرده روی حرارت میزاریم تا ژلاتین حل بشه / مواد مخلوط شده با شیر و از روی حرارت بر یمداریم و اجازه میدیم 15 دقیقه از حرارتش کاسته بشه / پودر ژلاتین حل شده رو به مخلوط قبلی اضافه می کنیم و خوب با قاشق هم میزنیم تا ژلاتین ته نشین نشه / بعد از اینکه مایه مورد نظر خنک شد خامه شیرین و بهش اضافه می کنیم و با همزن می زنیم تا خامه بصورت یکنواخت همه جای دسر پخش بشه / بعدشم آناناس های خرد شده رو به دسر اضافه می کنیم /بعد توی قالبی که قبلش پودر ژله رنگی ریخته بودم و خوب خودشو گرفته بود از این مایه می ریزیم و 4 ساعتی میزاریم تو یخچال / در مرحله آخر قالب و داخل آب گرم گذاشته و توی ظرف مورد نظر برمیگردونیم [​IMG]


    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]


    _________________
     
  8. آفلاین

    para3to ارسال کننده برتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17/5/11
    ارسال ها:
    38,553
    تشکر شده:
    36,624
    امتیاز دستاورد:
    113
    شغل:
    preceptor
    محل سکونت:
    هرجا با روحیم سازگارباشـــــــ ه
    پاسخ : دسرهای میوه ای

    دسر مخلوط میوه ای:

    [​IMG]


    [​IMG]


    این دسر رو مامانم برای یکی از مهمونی هاشون درست کردند که دستورش رو برای دوستان که خواسته بودند میذارم.

    طرز تهیه:


    پودر ژله توت فرنگی و بلو بری یا کیوی یک بسته

    کمپوت انواع میوه (هلو، آناناس، گیلاس، آلوئه ورا، زرد آلو) ۴ قوطی



    پودر ژله را طبق دستور با یک لیوان آب جوش و سرد آماده میکنیم و در ظرفی با سطح زیاد میریزیم تا لایه ای با قطر ۲ سانت داشته باشیم.


    بعد از آماده شدن ژله ها آنها را به قطعات مربعی شکل (یا هر شکل دلخواه دیگه) میبریم و در ظرف مورد نظر میریزیم، انواع کمپوت رو هم داخل ظرف ریخته و با ژله ها مخلوط میکنیم. دسر ما آماده است. به همین راحتی و به همین خوشمزگی [​IMG]

    انتخاب پودر ژله و کمپوت کاملا اختیاری است و هر رنگ و طعمی که دوست داشته باشید رو میتونید انتخاب کنید.

    در صورت تمایل میتونید از میوه های تازه هم در دسر استفاده کنید.
    نوش جان[​IMG]
     
  9. آفلاین

    para3to ارسال کننده برتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17/5/11
    ارسال ها:
    38,553
    تشکر شده:
    36,624
    امتیاز دستاورد:
    113
    شغل:
    preceptor
    محل سکونت:
    هرجا با روحیم سازگارباشـــــــ ه
    پاسخ : دسرهای میوه ای

    اين ژله لايه روش ژله اناناسه با ميوه توت فرنگي وهلو ولايه زيرش پوره انبه است با مخلوط ژلاتين

    [​IMG]
     
  10. آفلاین

    para3to ارسال کننده برتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17/5/11
    ارسال ها:
    38,553
    تشکر شده:
    36,624
    امتیاز دستاورد:
    113
    شغل:
    preceptor
    محل سکونت:
    هرجا با روحیم سازگارباشـــــــ ه
    پاسخ : دسرهای میوه ای

    دسر میوه هفت رنگ
    شامل دورنگ ژله
    آناناس
    هلو
    انبه
    پرتقال
    نارنگی
    مغز گردو
    بادام درختی وپسته خام
    خامه فرم گرفته
    چیپس شکلات

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  11. آفلاین

    para3to ارسال کننده برتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17/5/11
    ارسال ها:
    38,553
    تشکر شده:
    36,624
    امتیاز دستاورد:
    113
    شغل:
    preceptor
    محل سکونت:
    هرجا با روحیم سازگارباشـــــــ ه
    پاسخ : دسرهای میوه ای

    انواع ژله های 2 و 3 رنگ که برش مکعبی خورده و با کمپوت میوه های استوائی و آناناس و هلو مخلوط شده. تست خوبی داره . واسه مهمونی هم خوبه و خوردنش راحته.

    [​IMG]
     
  12. آفلاین

    para3to ارسال کننده برتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17/5/11
    ارسال ها:
    38,553
    تشکر شده:
    36,624
    امتیاز دستاورد:
    113
    شغل:
    preceptor
    محل سکونت:
    هرجا با روحیم سازگارباشـــــــ ه
    پاسخ : دسرهای میوه ای

    دسر شاتوت
    فصل فصل شاتوته و دسرهاى خوشمزه شاتوتى. من براى اين دسر اندازه‌ها را چشمى زدم و مقدار رو حدوداً ميگم. شما هم اين اندازه گيرى رو تجربه كنيد. چرا كه نه؟

    مواد لازم:

    شاتوت ميكس شده

    بيسكوييت ديجستيو شكلاتى يا ساده پودر شده

    شكر

    شير

    نشاسته

    وانيل

    بستنى

    طرز تهيه: حدود 1 ليوان شير را با نشاسته 1 قاشق غذاخورى و كمى شكر (4 قاشق غذاخورى) مخلوط كردم و روى حرارت به شكل فرنى پختم. به غلظت مناسب كه رسيد نوك قاشق چايخورى وانيل زدم و خوب مخلوط كردم و كنار گذاشتم تا سرد بشه.

    اين مخلوط سرد شده را با شاتوت ميكس شده قاطى كردم.

    در ظرف‌هاى يك نفره حدود دو سوم ليوان پودر بيسكوييت ريختم و بقيه ظرف را شاتوت ميكس شده. البته كمى از سر ظرف را خالى بزاريد كه وقتى بستنى مى ريزيد مشكلى نداشته باشيد. به سليقه خودتان و با هرچه دوست داريد تزيين كنيد. من با آناناس و گردو تزيين كردم. دسر آماده شده را در جايخى يخچال بزاريد كه خوب سرد شود و مزه دار شود. حدود 4 تا 5 ساعت.

    نكته: اگر شاتوت شما كمي ترش است مقدارى شكر موقع ميكس كردن اضافه كنيد.

    نكته: اگر شاتوت كمى سفت بود موقع ميكس كردن كمى شير اضافه كنيد و نگران تغيير رنگ آن نباشيد.
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  13. آفلاین

    para3to ارسال کننده برتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17/5/11
    ارسال ها:
    38,553
    تشکر شده:
    36,624
    امتیاز دستاورد:
    113
    شغل:
    preceptor
    محل سکونت:
    هرجا با روحیم سازگارباشـــــــ ه
    پاسخ : دسرهای میوه ای

    سالاد میوه در سبد نان
    نان باید یه نان شیرین مثل نان شیرمال باشه و توش رو با شکلات بپوشونید تا خیس نشه

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  14. آفلاین

    para3to ارسال کننده برتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17/5/11
    ارسال ها:
    38,553
    تشکر شده:
    36,624
    امتیاز دستاورد:
    113
    شغل:
    preceptor
    محل سکونت:
    هرجا با روحیم سازگارباشـــــــ ه
    پاسخ : دسرهای میوه ای

    [TABLE="class: tablebg"]
    [TR="class: row1"]
    [TD][TABLE]
    [TR]
    [TD]مواد لازم:
    طالبی 2پیمانه پوره شده
    شکر یک دوم پیمانه
    پودر ژلاتین یک قاشق سوپخوری+یک و یک دوم قاشق چایخوری(13/5 گرم)
    آب سرد یک سوم پیمانه
    خامه 250 گرم
    وانیل شکری یک دوم قاشق چایخوری
    طرز تهیه:
    شکر را به طالبی پوره شده اضافه کرده و هم بزنید. ژلاتین را به آب سرد اضافه کرده و روی بخار آب جوش یا به روش بن ماری به صورت محلول در آورید.سپس به طالبی اضافه نموده و هم بزنید. خامه و وانیل را نیز اضافه نموده و هم بزنید.می توان تمام مواد را داخل مخلوط کن ریخته تا کاملاً مواد یک دست شود.سپس درون ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال قرار دهید تا ببندد.پس از بسته شدن بر روی یک ظرف مناسب برگردانده و با میوه های فصل تزیین کنید.

    [​IMG]


    [TABLE]
    [TR]
    [TD="class: gensmall, align: left"]
    [/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
    [/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
    [/TD]
    [/TR]
    [TR="class: row1"]
    [TD="class: profile"][/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
     
  15. آفلاین

    para3to ارسال کننده برتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17/5/11
    ارسال ها:
    38,553
    تشکر شده:
    36,624
    امتیاز دستاورد:
    113
    شغل:
    preceptor
    محل سکونت:
    هرجا با روحیم سازگارباشـــــــ ه
    پاسخ : دسرهای میوه ای

    شيك انبه با بستنى
    مواد لازم:

    انبه: 2 عدد بزرگ

    شير: نصف ليوان

    شكر: 3 قاشق غذاخورى

    بستنى براي تزيين: مقدارى

    طرز تهيه: انبه‌ها را پوست گرفته و به همراه شير و شكر در ميكسر ريخته و خوب ميكس مى‌كنيم تا كف كند و سبك شود. سپس در ظرف‌هاى 1 نفره ريخته و با بستنى تزيين مى‌كنيم.

    در صورت تمايل مى‌توانيد شكر را حذف كنيد كه زياد شيرين نشود.
    [​IMG]
     
  16. آفلاین

    para3to ارسال کننده برتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17/5/11
    ارسال ها:
    38,553
    تشکر شده:
    36,624
    امتیاز دستاورد:
    113
    شغل:
    preceptor
    محل سکونت:
    هرجا با روحیم سازگارباشـــــــ ه
    پاسخ : دسرهای میوه ای

    آیوا تاتلیسی:

    [​IMG]

    5 عدد به را از وسط به دو نیم کرده و دانه های آن را خالی می کنیم. سپس در قابلمه گذاشته و بههمراه نصف لیوان آب، یک و نیم لیوان شکر، و دانه های به که روی به ها می ریزیم، آن ها را می پزیم تا کاملا نرم شوند. به های پخته شده را داخل ظرف پیرکس گذاشته و شکم آن ها را با گردوی خرد شده پر می کنیم و روی آن ها دارچین می ریزیم. مابقی شربت داخل قابلمه را نیز روی آن ها ریخته و مواد را در فر با حرارت 180 درجه ی سانتی گراد به مدت 30 الی 40 دقیقه قرار می دهیم.

    این دسر سرد میل می شود. در صورت تمایل می توانید روی به ها پیش از سرو خام بریزید.

    منبع: آشپزی ایرانی
     
  17. آفلاین

    para3to ارسال کننده برتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17/5/11
    ارسال ها:
    38,553
    تشکر شده:
    36,624
    امتیاز دستاورد:
    113
    شغل:
    preceptor
    محل سکونت:
    هرجا با روحیم سازگارباشـــــــ ه
    پاسخ : دسرهای میوه ای

    [​IMG]
    .
    مواد لازم:
    کدو حلوایی ۱ پیمانه و نیم
    شیر ۳/۴ پیمانه
    شکر ۳/۴ پیمانه
    آرد ۱ پیمانه
    بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
    روغن نصف پیمانه
    تخم مرغ ۲ عدد
    دارچین ۱ قاشق غذاخوری
    جوز هندی ۱/۴ قاشق چایخوری
    گردو ۱/۳ پیمانه
    خامه شیرین شده ۱ پیمانه
    کدو رو بپزید و پوره کنید. تخم مرغ ها را کاملا هم بزنید و شکر و شیر را اضافه کنید. آرد و بکینگ پودر و دارچین و جوز هندی را باهم مخلوط کنید.روغن و کدو را به تخم مرغ ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مخلوط آرد را به مواد اضافه کنید و آرام هم بزنید. وقتی خوب مخلوط شد داخل سینی لبه دار که کاغذ شیرینی پزی گذاشتید بریزید و داخل فر با ۳۵۰ درجه فارنهیت به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید. وقتی کمی طلایی شد از فر در بیارید و بگذارید سرد بشه و روش خامه شیرین شده را که با گردو مخلوط کردید بمالید و رول کنید. من روش شکلات رنده شده ریختم. وای یه تیکه از رولت مونده برم با چای بخورم! جای همه خالی! امیدوارم درست کنید و لذتشو ببرید
     
  18. آفلاین

    para3to ارسال کننده برتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17/5/11
    ارسال ها:
    38,553
    تشکر شده:
    36,624
    امتیاز دستاورد:
    113
    شغل:
    preceptor
    محل سکونت:
    هرجا با روحیم سازگارباشـــــــ ه
    پاسخ : دسرهای میوه ای

    اینم دسر آناناسه که طبقه ی اولش ژله ی آناناسه با تیکه های آناناس و طبقه ی پایینش ماست میوه ای با طعم آناناسه...........



    [​IMG]
     
  19. آفلاین

    para3to ارسال کننده برتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17/5/11
    ارسال ها:
    38,553
    تشکر شده:
    36,624
    امتیاز دستاورد:
    113
    شغل:
    preceptor
    محل سکونت:
    هرجا با روحیم سازگارباشـــــــ ه
    پاسخ : دسرهای میوه ای

    اینم دسر آلبالو................
    زیرش ماست میوه ایه

    [​IMG]
     
  20. آفلاین

    para3to ارسال کننده برتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17/5/11
    ارسال ها:
    38,553
    تشکر شده:
    36,624
    امتیاز دستاورد:
    113
    شغل:
    preceptor
    محل سکونت:
    هرجا با روحیم سازگارباشـــــــ ه
    پاسخ : دسرهای میوه ای

    دسر پرتقالی.........................


    [​IMG]

    [​IMG]




    [​IMG]